Bel ons: 0523-225089

Keje

KeJe B.V. ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie. Keje heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét grootste maatwerkproductiebedrijf van raamdecoratie en horproducten in Nederland. Voor nagenoeg alle ramen en deuren hebben wij de juiste oplossing. Of het nu gaat om het weren van insecten of het bekleden van ramen met stijlvolle raamdecoratie.

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor hun vaste horren. Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

De benadering van Keje is uniek. In meerdere opzichten. Zij ontwikkelen en produceren alle horren en raamdecoratie zelf en volledig in Nederland. Door dit proces niet uit te besteden in het buitenland garanderen zij producten van een hoge kwaliteit en met een korte levertijd.

De horren en raamdecoratie bevinden zich in een aluminium profiel, waardoor montage zonder boren en schroeven mogelijk is. Het profiel wordt behandeld met een speciale coating, waardoor hun producten in alle omgevingen geplaatst kunnen worden. De matte coating zorgt ook voor een hoge kleurechtheid op de kunststof- aluminium- of houten kozijnen.

Met het complete assortiment bieden zij voor elke situatie een passende oplossing. En afhankelijk van het type kozijn zijn verschillende producten met verschillende toepassingen mogelijk.

Laat u verrassen door de veelzijdige collectie raamdecoratie en horren!